Заходи

Делегація українських компаній на Viva Technology: технології та інновації

Франко-українська торговельно-промислова палата у співпраці з партнерами взяла участь у Viva Technologie 2024 з місією презентувати інноваційну Україну світу!

На українському стенді було представлено 14 інноваційних компаній, серед яких 3D UTU, Bimp, Deus Robotics, Easy Peasy Insurtech, EDMAPS, Genera, HOWCOW, Mark, OUTEX, PinMy, Promova, Reservble, UA Green та Ukraine Global Banking.

Для українських стартапів це була можливість зустрітися з всесвітньо відомими компаніями та інвестиційними фондами на найбільшому в світі інноваційному ярмарку, серед яких LVMH, DPD, IBM, BNP Paribas, AWS, Meta, Renault Corporation, Generali France та багато інших.

Українська делегація взяла участь у різноманітних заходах VivaTech, які проходили паралельно з виставкою:

  • Майстер-клас акселераційної програми Mazars X Factory, де Mazars та Women Business Angels презентували французьку технологічну екосистему.
  • Startup Focus від Expertise France : представники українських компаній BIMP, Deus Robotics та Easy Peasy презентували свої проекти в рамках «Pitch Contest». Deus Robotics здобули «сoup de coeur» від журі!
  • Ukrainian Tech Night, який зібрав понад 150 гостей з українського та французького інноваційних секторів.

Ми були раді вітати на українському стенді:

  • Державного секретаря з питань цифрових технологій Марину Феррарі.
  • Посла України у Франції Вадима Омельченка.
  • Представники BNP Paribas та Mazar X Factory.

Український стенд на Viva Technology 2024 організували Міністерство цифрової трансформації України, Посольство України у Франції, Diia.City, Український фонд стартапів у співпраці з асоціацією IT Ukraine, Франко-українською торгово-промисловою палатою (CCI France Ukraine), La French Tech Kyiv, Nazovni, Digital Ukraine, Seeds of Bravery та за підтримки Mastercard і групи UKRSIBBANK BNP Paribas.

 

БІЛЬШЕ НОВИН

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin