Відгуки  •  Члени

PODCAST #16 SEASON #2 – Кирило Пєсенков, Saint Gobain Ukraine

Цього місяця ми раді висвітлити діяльність компанії Saint Gobain Ukraine в останньому випуску серії подкастів, присвяченому стійкості та відновленню!

Ми всі знаємо компанію Saint Gobain як престижного французького виробника дзеркал, якого свого часу підтримував міністр Кольбер. Але чи знаєте ви, як ця історична французька досконалість сьогодні представлена на українському ринку?

У цьому епізоді Кирило Пєсенков, генеральний директор Saint Gobain Ukraine, розповідає Себастьяну Гоберу все, що необхідно знати про присутність компанії в Україні.

🔹1997 рік став важливим. Відтоді Saint Gobain активно працює в Україні та диверсифікував своє виробництво високоякісних будівельних матеріалів.

🔹В умовах війни Saint Gobain позиціонує себе як активний відбудовник України, як з позиції реагування на надзвичайні ситуації, так і в довгостроковій перспективі.

🔹Як і всі французькі компанії з багаторічною присутністю в Україні, експертиза та компетенція Saint Gobain можуть бути оптимізовані завдяки потужним, скоординованим зусиллям за підтримки інституційних партнерів.

Долучайтесь до цієї захоплюючої розмови з представником французького ноу-хау в Україні!

Приємного прослуховування!

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin