Відгуки  •  Члени

PODCAST #17 SEASON #2 – Ольга Лекова, Recast Plastic

У нашому подкасті, присвяченому початку навчального року, ми хочемо повернути вас до найяскравішої події літа для Франко-Української торгово-промислової палати. 9 липня ми провели 6-ту церемонію нагородження Премії "Створено Жінками", нашого конкурсу, присвяченого визнанню жінок- підприємниць в Україні. Себастьян Гобер зустрівся з Ольгою Лековою, цьогорічною переможницею, через кілька днів після її нагородження.

Ольга поділилася з нами своєю радістю з приводу отримання цієї нагороди, а також розповіла про свій натхненний шлях та народження проєкту Recast Plastic на початку масштабного вторгнення. Її компанія виготовляє меблі з переробленого пластику для бомбосховищ, відповідаючи на нагальні потреби в нинішніх умовах. Вона розповідає нам про виробничий процес, свої амбіції на майбутнє та про те, як ця премія підтримає розвиток її проєкту.

Це свідчення, сповнене віри, яке ми запрошуємо вас відкрити для себе, свідчення виняткової жінки, яка, як і 10 фіналісток нашого конкурсу, чудово ілюструє важливість цієї події.

Подкаст українською мовою з французькими субтитрами.

Приємного прослуховування!

Перегляньте проєкти наших фіналісток: Створено Жінками 2024

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin