Зустріз з мером Ірпеня, Олександром Маркушиним

Делегація Франко-Української ТПП вирушила до Ірпіня, одного з міст, яке зазнало пошкоджень від російських військ в березні.

Спочатку в приміщенні мерії відбулася зустріч з міським головою Ірпеня Олександром Маркушиним та його заступниками. Під час зустрічі ми обговорили підтримку Францією біженців з України. Українські представники також наголосили, що потрібно докласти зусиль, щоб люди хотіли повертатися жити в Ірпінь.

До війни Ірпінь був місом зі стрімким розвитком. Особливо активними були інвестиції у сферу нерухомості. Але зараз, побачивши руйнування, мало хто замислюється про покупку там житла.

Місто стикається з проблемою нестачі коштів, адже все державне фінансування йде на ЗСУ. Є будівлі, які неможливо відновити і підлягають знесенню, а є будівлі, які ще можна врятувати, якщо відремонтувати до настання зими.

Мешканці, які залишилися без даху над головою, тепер змушені жити в мобільних будинках, облаштованих у дитячому таборі Дубки.

Під кінець, разом з Мартою Труш, директоркою з продажу Ашан Україна ми змогли відвідати пункт видачі замовлень #Ашан, який відкрився в липні минулого року.

Місто потребує допомоги для його відбудови, для відновлення життя.

Велика подяка всьому колективу мерії.

Credit Agricole Ukraine

Веолія Україна

Prothealth.ua

Egis Ertle Engineering

CMA CGM GROUP (Official)

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin