Асоціація

Раді вітати Діану Сідько на посаді Керівниці напряму з питань відбудови

Для розширення команди Франко-української торгово-промислової палати, раді вітати Діану Сідько на посаді Керівниці напряму з питань відбудови.

Діана керуватиме проєктами, пов'язаними з реконструкцією: організовуватиме вебінари, готуватиме інформаційні бюлетені, братиме участь у форумах та конференціях, а ще буде контактною особою вашого входу в Україну.

Діана має понад 10 років досвіду роботи в державному та приватному секторах, зокрема у сфері міжнародних відносин, діалогу між державним та приватним секторами, взаємодії з урядом та партнерських відносин.

З лютого 2022 року вона координує проєкти, спрямовані на розбудову партнерств між європейськими та українськими організаціями для підтримки відновлення та підготовки до реконструкції України. Як член правління French Tech Kyiv, вона активно просуває франко-українську співпрацю в технологічному секторі.

Діана також займала посаду заступника директора державної агенції із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest. Вона керувала проєктами міжнародної співпраці та працювала в дипломатичному секторі, в тому числі в Посольстві Франції в Україні, а також у приватному секторі.

У приватному секторі також відповідала за координацію діяльності з корпоративної соціальної відповідальності, спрямованої на розвиток місцевих громад на сході України та розбудову відносин з міжнародними партнерами, а також керувала навчальними програмами для муніципальних керівників та викладачів.

Її досвід та націленість на відновлення України є безперечною перевагою для Франко-української торгово-промислової палати.

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin